Kronberget Eiendomsservice AS

Kronberget Bygg og Anlegg AS ble etablert i 2019 av Daglig leder Håvard Kronberget, men heter i dag Kronberget Eiendomsservice AS. I dag har vi en ansatt med innleide etter behov. Vi tilbyr de aller fleste snekkertjenester, graving, trefelling og vaktmestertjenester.

Daglig leder Håvard Kronberget har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene opparbeidet seg et stort kontaktnettverk innen fagfeltet.  Målet med bedriften er at kunden kan ringe med alt de ønsker å få gjort.  Vi er med andre ord din lokale handyman.  Vi holder til i Vestre Gausdal og  kan utføre jobber i Lillehammer, Gausdal og Øyer.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og derfor er vi opptatt av å se over alle arbeider som er utført av oss og innleide fra andre firmaer. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.