Kjøkkenmontering

Vi i Kronberget Bygg og Anlegg As har lang erfaring med kjøkken montering og tilpassing av kjøkken fra de fleste kjøkkenleverandører. Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Ønsker du hjelp med tilkobling av elektrisk utstyr eller rør til for eksempel oppvaskmaskin? Vi har kontakt med lokale rørlegger og elektrikerfirmaer.

Bytte av vinduer

Vinduer må byttes med årene for å holde kulde og trekk ute. Å bytte er en krevende jobb, vi i Kronberget Bygg og Anlegg AS har lang erfaring fra bransjen og hjelper deg med å bytte vinduene. Kontakt oss gjerne for en befaring og oppmåling av vinduene.

Oppussing av hele rom

Behøver dere hjelp med oppussing? Vi tar på oss oppussing av hele rom. Vi starter alltid med et grundig forarbeid, før vi går i gang med legging av ny parkett, lister, sparkling og maling av vegger slik at du får et best mulig resultat.

Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien, slik at jobben blir utført etter kundens ønsker og behov. Når jobben er gjort skal arbeidet vi utfører bestå av solid arbeid og godt håndverk.

Vi har god kontakt med elektriker og rørleggerfirmaer noe som gjør av vi er din totalleverandør ved oppussing av hele rom. La fagfolk gjøre jobben for deg.

Vedlikehold av bygninger

Enhver bygning behøver vedlikehold over tid enten om det er en bygning til et borettslag eller næringsbygg. Vi kommer gjerne på en befaring hvor vi går grundig over bygget sammen med kunden og basert på befaringen gir vi et uforpliktende pristilbud.

Når vi utfører arbeid, lytter vi til kundens ønsker og behov og tilpasser prosjektet etter kundens ønsker. Sammen med kunden finner vi de beste løsningene, og ikke minst tid og pris som ønskes for prosjektet.